Pràctiques a Natura Parc per a Joves de Gaspar Hauser - Noticias Natura Parc - Blog Natura Parc

Vaya al Contenido

Pràctiques a Natura Parc per a Joves de Gaspar Hauser

Blog Natura Parc
Publicado por en Sociales ·
 
Natura Parc i APNAB-Gaspar Hauser han reprès el seu acord de col·laboració per impulsar la inserció dels joves amb Traston de l'Espectre Autista al mercat laboral. Aquesta iniciativa que suposa la incorporació al zoològic de Santa Eugència d'alguns usuaris de Gaspar Hauser, amb un perfil indicat per les tasques pròpies de Natura Parc, com a practicants ja compte amb una experiència exitosa ja que un dels nostres joves hi va fer pràctiques durant tres anys.    
 
NATURA PARC, és una firma familiar fundada d l’any 1998. Es caracteritza per ser una entitat íntegrament privada, sense comptar amb ajudes externes i que només té com a finançament l’entrada que aporten els visitants. En ell s’acullen moltes espècies abandonades, maltractades i irrecuperables. El seu principal objectiu és ajudar, conscienciar, educar a la societat i donar una segona oportunitat a aquests animals, ja que tenen unes necessitats especials que impedeixen que puguin ser tornats al seu hàbitat natural. Tot això fa que el Centre Zoològic Natura Parc sigui un santuari per totes aquestes espècies, que necessiten l’ajuda de tots.
 
Per la seva banda, APNAB-Gaspar Hauser amb aquesta iniciativa segueix treballant per assolir l'objectiu de cobrir les necessitats especifiques de les persones amb TEA al llarg de la seva vida, en aquesta cas, l'etapa adulta i la seva necessària integració en el mercat laboral.
 
També cal tenir en compte que el Trastorn de l'Espectre Autista és un trastorn del neurodesenvolupament que es manifesta de forma subtil al llarg dels 2 primers anys de vida i que s'expressa a través d'alteracions qualitatives en la comunicació, la imaginació i la socialització de manera diferent i en grau variable. Però per altra banda, una persona amb TEA presenta sovint una o vàries de les següents característiques: aptituds matemàtiques, tecnològiques, musicals/artístiques; excel·lents habilitats de concentració –especialment en una activitat que els agradi; competències visuals fortes; un talent per les conductes repetitives i per dedicar-se a tasques repetitives sense perdre la concentració; una gran capacitat per entendre i recordar regles, patrons i conceptes concrets; una excel·lent memòria a llarg termini, sobretot pels fets, estadístiques, etc.;  adhesió a les normes i honestedat.
 
 
 
Per a més informació:
 
Zoològic Natura Parc
Adreça correu electrònic: apadrina.znp@gmail.com                                
Telèfon: 971-14-40-78
 
Gaspar Hauser:
Adreça correu electrònic: m.garcias@apnab.org
Telèfon: 971 45 22 36/38


sin comentarios


Regreso al contenido